Brioșe de ovăz și afine
Brioșele de ovăz și afine ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 132 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți extract de vanillan, praf de copt, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 37%. Încercați afine bananan ovăz baruri, Afine Zucchini Ovăz Baruri, și Brioșe de afine Otis Spunkmeyer – ce este mai bun decât brioșele proaspete de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Pulverizați 12 căni de brioșă cu spray de gătit sau folosiți garnituri de hârtie.
Amestecați făina, ovăzul, praful de copt și scorțișoara împreună într-un bol. Amestecați zahărul, sosul de mere, iaurtul, oul și extractul de vanilie împreună într-un bol separat. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de mere până se combină. Îndoiți afinele în aluat. Umpleți cupele de brioșă pregătite 2/3 pline cu aluat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată, aproximativ 15 minute.