Brioșe De Nucă De Cocos Pentru Diabetici

Brioșele de nucă de cocos prietenoase cu diabetul sunt vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 168 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte accesibilă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de nucă de cocos, sare, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Briose De Afine-Portocaliu (Diabetic Prietenos), Briose Afine Portocaliu (Diabetic Prietenos), și Thenga Manga Pattani Sundal, nucă de cocos mango mazăre Salata: Salata de diabetici Prietenos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Pulverizați 12 căni de brioșă cu spray de gătit.
Amestecați făina, zahărul, nuca de cocos, praful de copt și sarea într-un bol mare și faceți o fântână în centru.
Bateți iaurtul, oul, albusul de ou, uleiul vegetal și extractul de nucă de cocos împreună într-un bol separat până când se combină bine.
Se toarnă amestecul de ou în bine în ingrediente uscate și se amestecă doar până se umezește.
Se toarnă aluatul în căni de brioșă pregătite, umplându-le 3/4 pline.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute.
Scoateți brioșele din tigaie imediat.