Placinta cu raci a lui Doug este o pescatarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 463 calorii, 7g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pastă de roșii, piper cayenne, sos fierbinte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. 50 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 55%. Rețete similare includ Placinta cu raci a lui Doug, Languste Jalapeno brânză Cornbread acoperit cu languste Etouffee, și Faimoasa salată de Broccoli a lui Doug.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu, apoi amestecați făina; gatiti pana se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ceapa dulce, ardeiul verde, țelina și ceapa verde. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de aproximativ o oră, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/4 Cană Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi
Ceapă Dulce
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
3
Se amestecă bulionul de legume și pasta de roșii și se gătește până ajunge la o consistență cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Băutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau Lapte
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
4
Se amestecă cozile de raci, usturoiul și pătrunjelul, apoi se gătește aproximativ 15 minute sau până când cozile sunt fragede. Se amestecă sare, piper negru, piper cayenne și sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cozi De Languste
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(tub Mare)
5
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Coaceți cojile de foietaj timp de 5 până la 7 minute, sau până când se umflă și încep să se rumenească puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Patiserie Cu Puf
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească. Scoateți vârfurile centrale și salvați. Întoarceți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Se amestecă amestecul în coji de foietaj până se umple ușor. Puneți umplutura suplimentară într-un vas de plăcintă și acoperiți cu blaturile centrale de coajă de foietaj rămase pentru a crea 6 plăcinte mici și 1 plăcintă mare de raci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Patiserie Cu Puf
Languste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
9
Așezați plăcintele pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
10
Coaceți timp de aproximativ 15 minute sau până când cojile se rumenesc și umplutura are o strălucire plăcută.
Chardonnay, Gruener Veltliner și Muscadet sunt alegeri excelente pentru languste. Deși diferite fructe de mare pot solicita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, cu corp ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.