Brioșe De Marmeladă
Brioșele de marmeladă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 36 și costă 13 cenți pe porție. O porție conține 126 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, portocale, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Brioșe de marmeladă, Brioșe Cu Marmeladă Portocalie, și Brioșe Cu Marmeladă Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. începeți prin răzuirea zestrei din portocale. (Dacă nu aveți un zester cu Microplane, vă rugăm să vă grăbiți la cel mai apropiat magazin de gătit și să cumpărați unul. Mulțumesc.)
Crema untul și zahărul granulat într-un bol cu un mixer. Crăpați ouăle și amestecați până se combină bine, aproximativ 4 minute.
Cerneti faina pe o foaie de hartie de ceara.
Adăugați-l în castron. Amestecați ușor cu mixerul folosind cât mai puține lovituri, astfel încât brioșele să nu fie dure.
Într-o ceașcă mică de măsurare sau castron, combinați laptele de unt și bicarbonatul de sodiu.
Adăugați amestecul de zară în aluat și amestecați până se combină.
Adăugați coaja de portocală și amestecați până se combină, având grijă să nu se amestece prea mult.
Ungeți 36 de cupe mini-brioșe și umpleți fiecare două treimi pline cu aluat. Îmi place să folosesc o lingură mică de prăjituri pentru a pune aluatul de brioșă în cutii.
Coaceți timp de 12 până la 17 minute, până se rumenesc. Aveți grijă să vă asigurați că nu devin prea maro.
Acum, în timp ce brioșele se coace, pregătiți glazura: Sucați cele 2 portocale a căror coajă tocmai ați furat.
Adăugați sucul de portocale și zahărul brun într-un castron mediu și amestecați împreună până se combină, dar nu vă faceți griji cu privire la dizolvarea completă a zahărului brun. Vrei ca glazura să fie granulată și texturată.
De îndată ce brioșele sunt gata, stropiți glazura peste tot. Asigurați-vă că acoperiți bine fiecare brioșă. Nu vă faceți griji dacă glazura picură pe toată tigaia; asta înseamnă mai mult pentru tine să te lingi mai târziu.
Serviți brioșele calde pe un platou frumos. Urmăriți-vă ochii oaspeților să se rostogolească înapoi în cap în timp ce savurează fiecare mușcătură.
Fotografie de Coral Von Zumwalt