Brioșe De Marmeladă

Brioșe De Marmeladă
Brioșele de marmeladă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 36 și costă 13 cenți pe porție. O porție conține 126 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, portocale, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Brioșe de marmeladă, Brioșe Cu Marmeladă Portocalie, și Brioșe Cu Marmeladă Portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. începeți prin răzuirea zestrei din portocale. (Dacă nu aveți un zester cu Microplane, vă rugăm să vă grăbiți la cel mai apropiat magazin de gătit și să cumpărați unul. Mulțumesc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
MicroplanMicroplan
ZesterZester
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Crema untul și zahărul granulat într-un bol cu un mixer. Crăpați ouăle și amestecați până se combină bine, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Cerneti faina pe o foaie de hartie de ceara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
4
Adăugați-l în castron. Amestecați ușor cu mixerul folosind cât mai puține lovituri, astfel încât brioșele să nu fie dure.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Într-o ceașcă mică de măsurare sau castron, combinați laptele de unt și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Adăugați amestecul de zară în aluat și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
7
Adăugați coaja de portocală și amestecați până se combină, având grijă să nu se amestece prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
8
Ungeți 36 de cupe mini-brioșe și umpleți fiecare două treimi pline cu aluat. Îmi place să folosesc o lingură mică de prăjituri pentru a pune aluatul de brioșă în cutii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
9
Coaceți timp de 12 până la 17 minute, până se rumenesc. Aveți grijă să vă asigurați că nu devin prea maro.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Acum, în timp ce brioșele se coace, pregătiți glazura: Sucați cele 2 portocale a căror coajă tocmai ați furat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
11
Adăugați sucul de portocale și zahărul brun într-un castron mediu și amestecați împreună până se combină, dar nu vă faceți griji cu privire la dizolvarea completă a zahărului brun. Vrei ca glazura să fie granulată și texturată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
12
De îndată ce brioșele sunt gata, stropiți glazura peste tot. Asigurați-vă că acoperiți bine fiecare brioșă. Nu vă faceți griji dacă glazura picură pe toată tigaia; asta înseamnă mai mult pentru tine să te lingi mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Serviți brioșele calde pe un platou frumos. Urmăriți-vă ochii oaspeților să se rostogolească înapoi în cap în timp ce savurează fiecare mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
14
Fotografie de Coral Von Zumwalt
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista