Brioșe De Marmeladă

Brioșe De Marmeladă
Brioșele de marmeladă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 36 și costă 13 cenți pe porție. O porție conține 126 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, portocale, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Brioșe de marmeladă, Brioșe Cu Marmeladă Portocalie, și Brioșe Cu Marmeladă Portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. începeți prin răzuirea zestrei din portocale. (Dacă nu aveți un zester cu Microplane, vă rugăm să vă grăbiți la cel mai apropiat magazin de gătit și să cumpărați unul. Mulțumesc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
MicroplanMicroplan
ZesterZester
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Crema untul și zahărul granulat într-un bol cu un mixer. Crăpați ouăle și amestecați până se combină bine, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Cerneti faina pe o foaie de hartie de ceara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
4
Adăugați-l în castron. Amestecați ușor cu mixerul folosind cât mai puține lovituri, astfel încât brioșele să nu fie dure.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Într-o ceașcă mică de măsurare sau castron, combinați laptele de unt și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați amestecul de zară în aluat și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
7
Adăugați coaja de portocală și amestecați până se combină, având grijă să nu se amestece prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
8
Ungeți 36 de cupe mini-brioșe și umpleți fiecare două treimi pline cu aluat. Îmi place să folosesc o lingură mică de prăjituri pentru a pune aluatul de brioșă în cutii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
9
Coaceți timp de 12 până la 17 minute, până se rumenesc. Aveți grijă să vă asigurați că nu devin prea maro.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Acum, în timp ce brioșele se coace, pregătiți glazura: Sucați cele 2 portocale a căror coajă tocmai ați furat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
11
Adăugați sucul de portocale și zahărul brun într-un castron mediu și amestecați împreună până se combină, dar nu vă faceți griji cu privire la dizolvarea completă a zahărului brun. Vrei ca glazura să fie granulată și texturată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
UmărUmăr
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
De îndată ce brioșele sunt gata, stropiți glazura peste tot. Asigurați-vă că acoperiți bine fiecare brioșă. Nu vă faceți griji dacă glazura picură pe toată tigaia; asta înseamnă mai mult pentru tine să te lingi mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Serviți brioșele calde pe un platou frumos. Urmăriți-vă ochii oaspeților să se rostogolească înapoi în cap în timp ce savurează fiecare mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
14
Fotografie de Coral Von Zumwalt
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista