Brioșele de ciocolată sunt o lactate gratuit rețetă cu 12 porții. Această masă de dimineață are 189 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ou, mere, praf de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 28%. Încercați Brioșe cu ciocolată fără ouă / brioșe cu ciocolată dublă, Ciocolata iubitor de ciocolata Ciocolata-Chip Briose cu Nutella, și Ciocolată marmorată brioșe cu banane cu ciocolată Graham Cracker Streusel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un bol, amestecați făina cu zahărul, cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-un alt castron, combinați mere, ou, ulei și extract de migdale. Bateți pentru a amesteca, apoi adăugați amestecul de făină și amestecați până se umezește uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Sos De Mere
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
4
Lingurați aluatul de ciocolată în 12 căni de brioșă cu ulei sau căptușite cu hârtie (2 1/2 până la 2 3/4 in. largă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
5
Coaceți într-un cuptor de 350 până când brioșele încep să tragă din părțile laterale ale tăvii și centrele revin atunci când sunt presate ușor, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
6
Se răcește brioșele în tigaie aproximativ 5 minute, apoi se întoarce pe rafturi.
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.