Brioșe cu șuncă și Broccoli
Brioșele cu șuncă și Broccoli ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 180 de porții cu 10 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de amestec de copt, broccoli, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvizabil. Rețete similare includ Hawaiian șuncă și brânză Sliders, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Caserola de șuncă și fasole verde.
Instrucțiuni
Combinați amestecul de copt, șunca tocată, 1 3/4 căni de brânză mărunțită și broccoli într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Se amestecă laptele fără grăsimi, untul topit și oul ușor bătut până se amestecă bine; se adaugă în amestecul de brânză, amestecând doar până se umezește.
Așezați căni de copt din hârtie în Tigăi pentru brioșe și acoperiți cu spray de gătit. Lingura aluat în hârtie de copt cupe, de umplere trei sferturi plin.
Presărați blaturile uniform cu restul de 1/4 cană de brânză.
Coaceți la 425 timp de 18 minute sau până la auriu.
Lăsați să stea 2 până la 3 minute înainte de a scoate din tigăi.
Notă: înlocuiți tigăile miniaturale pentru brioșe cu tigăi obișnuite, dacă doriți.
Coaceți la 425 timp de 14 minute sau până la auriu. Face 2 1/2 duzină de brioșe miniaturale.