Brioșe Cu Zmeură-Migdale
Brioșele de zmeură-migdale sunt un vegetarian rețetă cu 12 porții. Această masă de dimineață are 223 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, extract de vanillan, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe Cu Migdale De Zmeură, Brioșe Cu Migdale De Zmeură, și Brioșe Cu Zmeură-Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Așezați primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează bine.
Adăugați unt și pulsați de 4 până la 5 ori sau doar până se combină.
Adăugați ouăle, câte 1, pulsând de 1 sau 2 ori după fiecare adăugare.
Adăugați zară, vanilie și suc de lămâie; pulsează până se omogenizează.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare, amestecând cu un tel. Faceți o fântână în centrul amestecului.
Adăugați amestecul de zară; se amestecă până se umezește. Îndoiți ușor zmeura.
Lăsați aluatul să stea 5 minute. Puneți aluatul în 12 căni de briose acoperite cu spray de gătit.
Se presară cu zahăr turbinado.
Coaceți la 375 timp de 22 de minute sau până când brioșele revin când sunt atinse ușor în centru.
Scoateți brioșele din tigăi imediat; așezați pe un suport de sârmă.