Brioșe cu umplutură de lapte și ierburi

Brioșe cu umplutură de lapte și ierburi
Buttermilk și brioșe umplutura de plante este un fără gluten și primar rețetă cu 10 porții. Această masă de dimineață are 73 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, cimbru, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Brioșe cu umplutură de lapte și ierburi, Zară Cornbread și salvie umplutura, și Umplutură De Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți o formă de brioșă de 12 căni cu spray de gătit; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
2
Încălziți untul într - o oală de 4 până la 5 litri la foc mediu până se topește; adăugați ceapa și următoarele 5 ingrediente (prin piper). Gatiti pana se inmoaie (aproximativ 5 minute), amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați ciuperci; gatiti la foc mediu-mare pana cand ciupercile sunt fragede si lichidul se evapora (aproximativ 5 minute), amestecand bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Adăugați bulion; se fierbe la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți oala de pe foc; amestecați ingredientele rămase cu o furculiță. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Lingura umplutura amestec în 10 cesti de staniu brioșă preparate în movile; se coace în mijlocul cuptorului pana devin aurii pe partea de sus (aproximativ 25 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Lăsați să se răcească în cuptor cel puțin 15 minute; scoateți din staniu.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista