Brioșe cu umplutură de lapte și ierburi
Buttermilk și brioșe umplutura de plante este un fără gluten și primar rețetă cu 10 porții. Această masă de dimineață are 73 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, cimbru, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Brioșe cu umplutură de lapte și ierburi, Zară Cornbread și salvie umplutura, și Umplutură De Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o formă de brioșă de 12 căni cu spray de gătit; pune deoparte.
Încălziți untul într - o oală de 4 până la 5 litri la foc mediu până se topește; adăugați ceapa și următoarele 5 ingrediente (prin piper). Gatiti pana se inmoaie (aproximativ 5 minute), amestecand ocazional.
Adăugați ciuperci; gatiti la foc mediu-mare pana cand ciupercile sunt fragede si lichidul se evapora (aproximativ 5 minute), amestecand bine.
Adăugați bulion; se fierbe la foc mic.
Preîncălziți cuptorul la 42
Scoateți oala de pe foc; amestecați ingredientele rămase cu o furculiță. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Lingura umplutura amestec în 10 cesti de staniu brioșă preparate în movile; se coace în mijlocul cuptorului pana devin aurii pe partea de sus (aproximativ 25 de minute).
Lăsați să se răcească în cuptor cel puțin 15 minute; scoateți din staniu.