Brioșe Cu Tărâțe De Miere

Brioșe Cu Tărâțe De Miere
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Brioșele cu tărâțe de miere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 287 calorii. Mergeți la magazin și ridicați apă, lapte, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe cu tărâțe de miere și smochine, Brioșe Cu Tărâțe De Miere, și Brioșe Cu Tărâțe De Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 6 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite; pulverizați cupele de copt cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
Într-un castron mic, amestecați tărâțele de grâu și apa clocotită. Într-un castron mediu, bateți laptele, mierea, uleiul și oul cu lingura până se amestecă bine. Se amestecă amestecul de tărâțe, făina, praful de copt, scorțișoara și sarea doar până când făina este umezită. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
BranBran
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
ApăApă
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BolBol
4
Se presară cu zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
5
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când se rumenesc și vârfurile revin când sunt atinse ușor în centru. Scoateți imediat din tigaie în raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista