Brioșe Cu Tărâțe De Miere
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Brioșele cu tărâțe de miere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 287 calorii. Mergeți la magazin și ridicați apă, lapte, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe cu tărâțe de miere și smochine, Brioșe Cu Tărâțe De Miere, și Brioșe Cu Tărâțe De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 6 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite; pulverizați cupele de copt cu spray de gătit.
Într-un castron mic, amestecați tărâțele de grâu și apa clocotită. Într-un castron mediu, bateți laptele, mierea, uleiul și oul cu lingura până se amestecă bine. Se amestecă amestecul de tărâțe, făina, praful de copt, scorțișoara și sarea doar până când făina este umezită. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Se presară cu zahăr granulat.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când se rumenesc și vârfurile revin când sunt atinse ușor în centru. Scoateți imediat din tigaie în raftul de răcire.