Brioșe cu tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de lămâie

Brioșe cu tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de lămâie
Brioșele cu tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de lămâie ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 587 calorii, 12g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă, Cel Mai Bun Tort De Morcovi" Cu Glazură De Brânză Cremă, și Tort de morcovi cu umplutură de cremă de Pecan și glazură de brânză cremă.

Instrucțiuni

1
Poziționați rafturile cuptorului astfel încât unul să fie în centru și preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Ungeți șase căni mari de briose cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
2
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, nucșoara și sarea împreună într-un castron de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Într-un castron separat, mare, bateți ouăle pentru a rupe gălbenușurile. Încă șoptind cu o mână, turnați zahărul cu cealaltă. Continuați să bateți câteva minute, până când ouăle încep să palească la culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți uleiul și sosul de mere. Se amestecă morcovii și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
MorcovMorcov
NuciNuci
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Adăugați treptat ingredientele uscate la umed, amestecând ușor cu o lingură de lemn până când nu există nici o urmă de făină vizibilă. Acest aluat va fi foarte curgător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
6
Scoateți aluatul cu o cană de măsurare din sticlă sau o oală și turnați-l uniform în cele șase căni din forma de brioșă pregătită. Ștergeți orice aluat care s-ar fi putut vărsa pe tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
PolonicPolonic
7
Așezați forma de brioșă pe raftul central din cuptor și coaceți brioșele timp de 3540 de minute, până când încep să se întunece și o scobitoare sau un cuțit mic introdus adânc în centrul unei brioșe iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
CuțitCuțit
8
Scoateți cositorul din cuptor și așezați-l pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
9
Lăsați brioșele să stea câteva minute în cutie, până când sunt suficient de reci pentru a le atinge. Pentru a îndepărta brioșele, întoarceți cositorul cu susul în jos și lăsați brioșele să cadă pe grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
10
Chiar înainte de a fi gata să le serviți, întindeți un strat gros frumos de glazură de brânză lemoncream deasupra cu o spatulă de cauciuc sau offset.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
11
articol var
12
Type_27_data = {};
13
articol
14
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista