Brioșe cu tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de lămâie
Brioșele cu tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de lămâie ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 587 calorii, 12g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă, Cel Mai Bun Tort De Morcovi" Cu Glazură De Brânză Cremă, și Tort de morcovi cu umplutură de cremă de Pecan și glazură de brânză cremă.
Instrucțiuni
Poziționați rafturile cuptorului astfel încât unul să fie în centru și preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Ungeți șase căni mari de briose cu unt.
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, nucșoara și sarea împreună într-un castron de dimensiuni medii.
Într-un castron separat, mare, bateți ouăle pentru a rupe gălbenușurile. Încă șoptind cu o mână, turnați zahărul cu cealaltă. Continuați să bateți câteva minute, până când ouăle încep să palească la culoare.
Bateți uleiul și sosul de mere. Se amestecă morcovii și nucile.
Adăugați treptat ingredientele uscate la umed, amestecând ușor cu o lingură de lemn până când nu există nici o urmă de făină vizibilă. Acest aluat va fi foarte curgător.
Scoateți aluatul cu o cană de măsurare din sticlă sau o oală și turnați-l uniform în cele șase căni din forma de brioșă pregătită. Ștergeți orice aluat care s-ar fi putut vărsa pe tigaie.
Așezați forma de brioșă pe raftul central din cuptor și coaceți brioșele timp de 3540 de minute, până când încep să se întunece și o scobitoare sau un cuțit mic introdus adânc în centrul unei brioșe iese curată.
Scoateți cositorul din cuptor și așezați-l pe un suport de sârmă.
Lăsați brioșele să stea câteva minute în cutie, până când sunt suficient de reci pentru a le atinge. Pentru a îndepărta brioșele, întoarceți cositorul cu susul în jos și lăsați brioșele să cadă pe grătar pentru a se răci complet.
Chiar înainte de a fi gata să le serviți, întindeți un strat gros frumos de glazură de brânză lemoncream deasupra cu o spatulă de cauciuc sau offset.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;