Brioșe Cu Tort De Cafea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu tort de cafea. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 342 calorii. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, sarea, smântâna și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1124 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cafea Tort De Cafea Briose, Brioșe Cu Tort De Cafea, și Brioșe Cu Tort De Cafea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați poziția de mijloc a cuptorului și preîncălziți la 350 de cutii de briose F. Line cu garnituri de briose sau unsoare cu spray de gătit.
Combinați făina, zahărul brun închis, untul și scorțișoara într-un castron mic și folosiți o furculiță sau degetele într-o pastă care seamănă cu nisipul umed. Pune deoparte.
Pentru brioșe: într-un castron mediu, combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea și bateți până se combină.
Într-un castron separat amestecați untul, uleiul și zahărul cu un mixer electric până se încorporează uniform.
Adăugați ouă pe rând, bătând între adaosuri până când amestecul este neted și toate ingredientele sunt încorporate.
Adăugați smântână și amestecați până se încorporează. Amestecați ușor ingredientele umede în ingrediente uscate până când amestecul formează un aluat gros.
Împărțiți jumătate din aluat între cupele de briose, apoi acoperiți cu jumătate din amestecul de streusel. Acoperiți streuselul cu aluatul rămas, apoi terminați topind brioșele cu streuselul rămas.
Coaceți brioșele până când o scobitoare introdusă iese curată, aproximativ 25 de minute.
Scoateți brioșele din cuptor și lăsați să stea 5 minute înainte de a le transfera pe un suport de răcire.