Brioșe Cu Tartă Cu Unt
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în repertoriul dvs., brioșele cu tartă cu unt ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest mic dejun are 294 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 52 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Dacă aveți la îndemână făină, nuci, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brioșe Tahini fără Gluten cu cireșe Tarte, No-Nut Unt Unt De Arahide Banana Ciocolata Chip Briose, și Pătrate De Tartă Cu Unt.
Instrucțiuni
Așezați stafidele, zahărul, untul, ouăle, laptele și vanilia într-o cratiță mare cu fundul greu. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent pana cand amestecul este fierbinte, usor ingrosat si abia incepe sa baloneze, aproximativ 4 pana la 5 minute. Se răcește ușor, neacoperit, la frigider, continuând cu rețeta.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți 12 căni de briose sau acoperiți cu spray de gătit.
Amestecați făina cu praful de copt, sifonul și sarea într-un bol mare de amestecare. Faceți o fântână în centru și turnați amestecul cald de stafide, amestecând doar până se combină. Se amestecă nucile până se amestecă uniform. Puneți aluatul în cupe de brioșă.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) în centrul cuptorului până când este auriu și un tester de tort introdus în centrul unei brioșe iese curat, aproximativ 15 până la 17 minute.
Scoateți din cuptor și turnați imediat aproximativ 1 linguriță de sirop peste fiecare brioșă. Răciți brioșele în cupe timp de 10 minute, apoi scoateți-le pe un raft.