Brioșe Cu Smântână Cu Creștere Ridicată
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Brioșele cu smântână cu creștere ridicată ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 24 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 161 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă de la Cookie Madness are 32 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, bicarbonat de sodiu, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe Cu Afine Bogate În Proteine, Bogate În Fibre, Brioșe Cu Smântână De Zmeură, și Brioșe Cu Pâine De Porumb Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Dacă utilizați o tigaie de brioșă întunecată (mai închisă decât argintie), utilizați 400 de grade F. Ungeți 24 de căni de brioșă sau tapetați cu căptușeli de hârtie.Bateți untul și zahărul cu un mixer electric până când sunt ușoare și cremoase. Bateți în vanilie, ouă, sare și bicarbonat de sodiu. Îndoiți smântâna, apoi pliați făina și orice suplimente pe care le alegeți (vezi mai jos).Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose și coaceți timp de 15 minute la 232° sau aproximativ 23 de minute la400.
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească.
Scoateți din tigăi. Face 24