Brioșe Cu Pâine De Porumb
Buttermilk Cornbread Briose este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Această masă de dimineață are 151 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, ouăle, uleiul vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Brioșele cu pâine de porumb din lapte de unt ale lui Callie, Brioșe Cu Pâine De Porumb Fără Gluten, și Briose cu pâine de porumb Pamela: lapte de unt și vanilie de căpșuni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-un castron mare, combinați făina de porumb, făina, praful de copt și sifonul.
Combinați ouăle, Zara, mierea și uleiul; adăugați încet la ingredientele uscate.
Se amestecă până se amestecă.
Se toarnă în căni de brioșe antiaderente, făcându-le pline aproximativ două treimi.
Coaceți până devin aurii, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Scoateți brioșele din tigaie și răciți-le complet.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS