Brioșe cu pere și nuci
Brioșele cu pere și nuci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 153 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 37 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână praf de copt, bicarbonat de sodiu, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Briose Cu Pere-Nuc, Brioșe cu pere și nuci, și Brioșe cu pere și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați nucile într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin.
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făinurile și următoarele 3 ingrediente (prin sare) într-un castron mediu; se amestecă bine cu un tel. Se amestecă nucile măcinate. Faceți o fântână în centrul amestecului.
Combinați zahărul brun și următoarele 4 ingrediente (prin ou) într-un castron mic; se adaugă la amestecul de făină, amestecând doar până se umezește. Îndoiți în pere tăiate cubulețe.
Puneți aluatul în 15 căni de briose acoperite cu spray de gătit; presărați aluatul cu zahăr turbinado.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când brioșele revin când sunt atinse ușor în centru.
Scoateți imediat din tigăi.
Așezați pe un suport de sârmă.
Serviți fie cald, fie la temperatura camerei.