Brioșe Cu Lămâie

Brioșe Cu Lămâie
Nevoie de un masă vegetariană de dimineață? Brioșele cu lămâie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 176 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 200 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ou, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Făină de nucă de cocos brioșe cu semințe de mac cu glazură cremoasă de lămâie, Brioșe din făină de porumb ricotta de lămâie cu glazură de lămâie-vanilie, și Briose Cu Lămâie De Afine Sălbatice Cu Glazură De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Ungeți fundul numai a 12 căni de brioșă sau linia cu căni de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, combinați făina, zahărul, praful de copt, coaja de lămâie și sarea; se amestecă bine. Într-un castron mic, combinați laptele, uleiul și oul; amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ingrediente uscate dintr-o dată; amestecați doar până când ingredientele uscate sunt umezite (aluatul va fi plin.)
4
Umpleți cupele 2/3 pline.
5
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 1 minut înainte de a scoate din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Serviți cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista