Brioșe Cu Fructe/Nuci Fără Zahăr

Brioșe Cu Fructe/Nuci Fără Zahăr
Brioșele cu fructe/nuci fără zahăr ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 32 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 83 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de extract de vanillan, prune, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Briose Cu Nuci De Fructe Fără Zahăr, Bare de Granola cu fructe și nuci masticabile, și Parfaits de fructe tropicale cu bici de nuci de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați curmale, stafide, prune și apă. Aduceți la fierbere și fierbeți 5 minute. Se amestecă untul și sarea. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
UntUnt
DateDate
PrunePrune
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ingredientele rămase în fructe; amestecați doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Puneți lingura în mini-brioșe unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
3
Coaceți la 350 de minute timp de 15 minute (dacă doriți, coaceți într-un 11-in uns. x 7-în. timp de 30 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista