Brioșe cu cârnați și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu cârnați și brânză. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 144. O porție conține 18 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, cârnați de porc ușor măcinat, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Brioșe Cu Brânză De Cârnați, Brioșe Cu Cârnați Și Brânză, și Brioșe de ou cu cârnați, spanac și brânză.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare; adăugați ceapa și sotati 3 până la 5 minute sau până se înmoaie.
Combinați amestecul de copt și jumătate de brânză într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Se amestecă împreună laptele și oul, amestecând bine; se adaugă la amestecul de brânză, amestecând până se umezește. Se amestecă ceapa și cârnații. Puneți lingura în tigăi de briose ușor unse, umplând două treimi.
Se presară cu 1 cană de brânză rămasă,
Presărați cu semințe de mac, dacă doriți.
Coaceți la 425 timp de 18 minute sau până devin aurii.
Lăsați să stea 2 până la 3 minute înainte de a scoate din tigăi.
Notă: înlocuiți mini tigăile pentru brioșe cu tigăile obișnuite, dacă doriți.
Coaceți la 425 timp de 14 minute sau până devin aurii. Face 2 1/2 duzină mini briose.