Brioșe Cu Curmale Cu Banane
Brioșele cu curmale cu banane ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 176 calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, zahăr granulat, zară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați B. a.d. (banane-mere-curmale) brioșe, Briose Cu Banane-Mere-Curmale, și Briose Cu Banane-Curmale-Nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Pulverizați doar 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit sau tapetați cu căni de copt din hârtie. Pulverizați numai fundul paharelor de copt din hârtie cu spray de gătit. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, zdrobiți grosolan cerealele cu sucitor sau ciocan de carne pentru a măsura 1 3/4 căni.
Într-un castron mare, amestecați cerealele zdrobite, făina, zahărul brun, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mediu, bateți zeama, uleiul, vanilia și oul până se omogenizează.
Adăugați amestecul de zară în amestecul de făină; se amestecă doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Se amestecă datele. Puneți aluatul în cupe de briose.
Se presară cu zahăr grosier.
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigaie în raftul de răcire.
Se servește cald sau rece.