Nevoie de o făină de dimineață fără gluten? Brioșele ușoare de Broccoli, brânză și șuncă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 121 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 32 de cenți pe porție. Un amestec de șuncă, amestec original, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Ham și brânză hash caserola maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
Gatiti broccoli conform indicatiilor de pe SAC.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3
Într-un castron mare, amestecați împreună amestec Bisquick, lapte, ulei și ou. Se amestecă broccoli, șuncă și brânză doar până se amestecă bine. Se amestecă uniform amestecul în cupe de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Brânză
Lapte
Ouă
șuncă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Bol
4
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 5 minute; scoateți din tigaie.