Briose surpriză cu ananas și morcov

Briose surpriză cu ananas și morcov
Brioșele surpriză cu ananas și morcov sunt un vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați sare, cremă de brânză, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Morcovi Cremă De Brânză Brioșe Surpriză, Briose Cu Morcovi De Ananas, și Briose Cu Ananas De Morcov pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F. Linia 12 cupe de brioșă de dimensiuni obișnuite cu cupe de copt din hârtie (sau cupe de pulverizare cu spray de gătit sau grăsime cu scurtare). Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul brun, condimentele de plăcintă cu dovleac și untul topit cu lingura până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Rezervați 1/2 cană amestec pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
Spray De GătitSpray De Gătit
Zahăr BrunZahăr Brun
ScurtareaScurtarea
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BolBol
CuptorCuptor
2
Se amestecă praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, ouăle, morcovii și ananasul în amestecul de firimituri rămas doar până se umezesc; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
AnanasAnanas
MorcovMorcov
OuăOuă
SareSare
3
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, zahărul granulat și vanilia cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Umpleți cupele de briose 2/3 pline cu aluat. Faceți indentare în partea de sus a fiecărei brioșe, folosind spatele lingurii. Aruncați aproximativ 1 linguriță de amestec de brânză cremă în fiecare indentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
5
Presărați amestecul de firimituri rezervat peste aluat și umplutură.
6
Coaceți 20 până la 30 de minute sau până când se rumenesc și marginile revin când sunt atinse ușor. Se răcește brioșele în tigaie 5 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Se servește cald sau răcit. A se păstra acoperit la frigider.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista