Briose Sticky Pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încercați brioșele Sticky Pecan. Această rețetă servește 12 și costă 51 de cenți per porție. O porție conține 231 de calorii, 5 g de proteine și 14 g de grăsimi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită margarină, praf de copt, făină și ouă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 34%, ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete, cum ar fi chifle lipicioase cu nuci pecan, chifle lipicioase pecan și chifle lipicioase pecan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți 12 căni de brioșe.
Combinați făina, praful de copt, scorțișoara și sarea într-un castron mare.
Se amestecă ouăle, laptele, uleiul, sosul de mere, 1/2 cană de zahăr brun și extractul de vanilie într-un castron separat. Amestecați amestecul de ouă în amestecul de făină până când aluatul este doar umezit.
Combinați margarina sau untul topit, 1/4 cană de zahăr brun și nucile pecan; împărțiți-l în fiecare ceașcă de brioșe pregătită. Porțiune aproximativ 1/4 cană aluat de brioșe în fiecare ceașcă de brioșe, deasupra amestecului de nuci pecan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă într-o brioșă iese curată, 25 până la 30 de minute. Întoarceți tava pe o bucată de folie de aluminiu; se lasa sa stea 2 minute apoi se scoate tava.