Briose de dovleac cu topping Streusel
Brioșe de dovleac cu topping Streusel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru micul dejun. Această rețetă face 18 porții cu 108 calorii, 1 g de proteine și 4 g de grăsimi fiecare. Pentru 36 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1239 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de sare, praf de copt, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Cu un scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați brioșe de ovăz cu dovleac cu topping de Streusel, brioșe de dovleac cu topping de streusel pecan și brioșe de dovleac și mere cu topping de streusel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți sau tapetați 18 căni de brioșe cu folii de hârtie.
Combinați 2 1/2 cani de făină, 1/2 cană de ovăz, condimente pentru plăcintă de dovleac, bicarbonat de sodiu, praf de copt și sare împreună într-un castron.
Bateți piureul de dovleac, 1 cană de zahăr brun, zahărul alb, uleiul vegetal, sosul de mere, ouăle și extractul de vanilie într-un castron mare separat. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de dovleac; amesteca bine. Îndoiți în stafide.
Bateți 1/4 cană de zahăr brun cu untul într-un castron până devine cremos și neted.
Bateți 2 linguri de ovăz și 2 linguri de făină, folosind o furculiță, în amestecul de zahăr-unt, până când garnitura de streusel devine sfărâmicioasă.
Turnați aluatul în tava de brioșe pregătită.
Presărați fiecare brioșă cu topping de streusel.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul unei briose iese curată, 25 până la 35 de minute.