Brioșele cu ulei de măsline de lămâie sunt un vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 467 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați iaurt grecesc, ulei de măsline, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 181 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Briose Cu Ulei De Măsline Cu Mac De Lămâie, și Brioșe Cu Ulei De Măsline Cu Lămâie Și Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați rafturile cuptorului în pozițiile medii superioare și inferioare. Preîncălziți cuptorul la 350 euro F. Ungeți ușor două cutii de briose cu ulei de măsline. Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Ulei De Măsline
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
Bateti
Bol
Cuptor
2
Într-un castron mare, bateți împreună zahărul și ouăle până devin palide și netede, aproximativ 2 minute. Bateți în iaurt. Bateți în ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Iaurt
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați amestecul de făină și bateți până se încorporează complet. Se amestecă coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Se toarnă aluatul în cutii de briose, umplând fiecare 2/3 plin.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
5
Coaceți până devine auriu și un tester de tort iese curat, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Lăsați să se răcească 10 minute în tigaie, apoi transferați într-un raft pentru a continua răcirea.