Briose cu scorțișoară și mere

Briose cu scorțișoară și mere
Briose cu scorțișoară și mere este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 18 porții. O porție conține 152 de calorii, 3 g de proteine și 4 g de grăsimi. Pentru 23 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Funcționează bine ca mic dejun. Un amestec de brânză ricotta, lapte, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 15%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brioșe cu mere și scorțișoară cu topping crocant cu scorțișoară, Brioșe cu mere și scorțișoară cu topping crocant și brioșe cu mere și scorțișoară condimentate.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați făina, 1 cană de zahăr, 2 lingurițe de scorțișoară, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un alt bol, bate oul, albușurile, zara, laptele, brânza ricotta, uleiul și vanilia. Se amestecă ingredientele uscate până când se umezesc. Îndoiți mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Acoperiți paharele pentru brioșe cu spray de gătit sau folosiți căptușeală de hârtie; umple trei sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
3
Combinați zahărul rămas și scorțișoara; se presara peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Coaceți la 400° timp de 18-22 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate din tigăi pe grătarele de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista