Briose Cu Prune Cu Vârf Streusel

Briose Cu Prune Cu Vârf Streusel
Nevoie de un lacto ovo mic dejun vegetarian? Brioșele cu prune cu vârf Streusel ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 136 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână făină, prune, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Briose Cu Afine Cu Vârf De Streusel, Briose Cu Afine Cu Vârf Streusel, și Briose cu afine cu vârf de Streusel sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă de unt și zahăr până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în extracte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
3
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul de cremă alternativ cu smântână. Îndoiți prunele. Umpleți cupe de brioșe unse sau căptușite cu hârtie cu trei sferturi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
4
Pentru topping, într-un castron mic, combinați zahărul brun, făina și scorțișoara; se taie în unt până se sfărâmă. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Se presară peste aluat; se presară cu zahăr grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GrosierZahăr Grosier
6
Coaceți la 350 de euro timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Frânghii De Lemn Dulce Răsucite NegreFrânghii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Serviți cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista