Briose cu piersici

Briose cu piersici ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru micul dejun. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 233 de calorii. Pentru 29 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Un amestec de scorțișoară măcinată, piersici, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 478 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și lacto ovo vegetariană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 34%, ceea ce este destul de rău. Brioșe cu piersici, brioșe cu piersici și brioșe cu piersici sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor 16 căni de brioșe.
Într-un castron mare, amestecați făina, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron separat, amestecați uleiul, ouăle și zahărul. Amestecați amestecul de ulei în amestecul de făină doar până când este umed. Îndoiți piersicile. Turnați cu lingură în cupele de brioșe pregătite.
Coacem 25 de minute in cuptorul preincalzit, pana cand o scobitoare introdusa in centrul unei briose iese curata. Se răcește cu 10 minute înainte de a se întoarce pe gratele de sârmă pentru a se răci complet.