Brioșele cu iaurt cu banane sunt un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 219 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, ulei de gătit și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 57 ar spune că a lovit locul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Briose Boozy Banana nuc {cu Banana Chobani iaurt grecesc!}, Briose cu iaurt cu banane și pâine mică cu banane, și Briose Cu Condimente Cu Iaurt Și Banane.
Instrucțiuni
1
Combinați cerealele de tărâțe, bananele și iaurtul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prajitura Cu Paine De Afine
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Bran
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să stea câteva minute pentru a permite cerealelor să se înmoaie. Între timp, combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și nucile și/sau stafidele într-un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Se amestecă ouăle, zahărul și uleiul în amestecul de tărâțe, apoi se adaugă la ingredientele uscate; se amestecă doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Bran
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Puneți aluatul uniform în 12 căni de brioșe unse sau căptușite cu hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
5
Coaceți într-un preîncălzit la 400 de grade F (200 de grade C) până când vârfurile revin la apăsare, aproximativ 17 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați brioșele să se răcească în tigaie câteva minute, apoi scoateți-le într-o grătar pentru a termina răcirea. A se păstra într-un recipient etanș.