Briose cu brânză din făină de porumb
Rețeta Brioșe cu brânză de porumb poate fi făcută în aproximativ 40 de minute . Acest mic dejun are 182 de calorii , 5 g de proteine și 8 g de grăsimi per porție. Pentru 21 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Vă este adusă de Taste of Home. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Dacă aveți la îndemână făină, ulei de canolan, brânză de vaci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 28% . Acest scor nu este atât de remarcabil. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Biscotti uscate cu afine și nuci Pinon , miniplăcinte cu măre și coniac cu crustă de porumb și costițe cu crustă de porumb și piper verde .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, mălaiul, zahărul, praful de copt și sarea. Într-un alt castron, piurezi brânza de vaci cu o furculiță; se adauga laptele, uleiul si oul. Se amestecă ingredientele uscate până când se umezesc. Încorporați brânză cheddar și cimbru.
Umpleți cupe de brioșe unse sau tapetate cu hârtie pe trei sferturi.
Coaceți la 400° timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tavă un grătar.