Briose Cu Afine
Blueberriest Briose este o vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 12 porții cu 289 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, laptele, ouăle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Foster ' s Market Cele mai albastre brioșe, Brioșe cu quinoa cu căpșuni-banane (face 12 brioșe; cost total pe brioșă: 0,30 USD), și Brioșe cu nuci de curmale - aceste brioșe dulci cu bucăți de nuci și curmale sunt perfecte calde din cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Căptușiți 12 căni mari de briose cu căptușeli de hârtie și pulverizați ușor partea superioară a tigaiei cu spray de ulei vegetal.
Combinați sau Cerneți împreună făina, zahărul, praful de copt, sarea și scorțișoara într-un castron mare.
Bateți împreună untul, ouăle, laptele, coaja de lămâie și sucul de lămâie într-un castron separat până se combină bine.
Așezați 1 cană de afine în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu lama metalică și pulsați de mai multe ori până când sunt tocate grosier. Se amestecă boabele tocate în amestecul de ouă.
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de făină și amestecați doar până când ingredientele uscate sunt umede și amestecate. Nu amestecați prea mult. Îndoiți afinele întregi rămase.
Scoateți aluatul în tigaia de briose pregătită cu o lingură mare de înghețată (lingură de 1/3 cană). Aluatul va ajunge în partea de sus a căptușelii sau tigaiei de hârtie.
Coaceți 25 până la 30 de minute, până când se rumenesc ușor și o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată.
Scoateți din cuptor și răciți timp de 5 minute. Întoarceți brioșele din tigaie și serviți imediat
Dacă folosiți afine congelate, folosiți-le cât sunt încă înghețate; ajută la menținerea formei brioșei (în caz contrar, aluatul va deveni prea apos).
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA