Brie-și-Fig Mini tarte
Brie-și-Fig Mini tarte necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție conține 106 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână 2 ghimbir rotund, confiat, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Mini Tarte Cu Ciuperci Brie Și Caramelizate, Mini tarte prăjite cu căpșuni, Brie și ciocolată, și Tarte Picante De Nuc Brie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tăiați Brie în 15 bucăți.
Așezați 1 bucată în fiecare coajă de phyllo și acoperiți fiecare cu o conservă rotunjită de 1/4 linguriță de smochine.
Așezați pe o foaie de copt și coaceți 6 minute.
Se presară cu ghimbir confiat și piper după gust.
Mini tarte cu brânză și măsline de capră: Preîncălziți cuptorul la 37
Puneți 1 linguriță. brânză de capră înmuiată în fiecare dintre cele 15 cochilii de patiserie mini-phyllo congelate. Completați fiecare cu 1/2 linguriță. tapenadă de măsline.
Așezați pe o foaie de copt și coaceți 6 minute.
Se presară cu 1 linguriță. frunze proaspete de cimbru și piper proaspăt măcinat după gust.
Cheddar-Chutney Mini tarte: Preîncălziți cuptorul la 37
Se amestecă împreună 2 oz. cremă de brânză înmuiată și 1/2 cană (2 oz.) brânză cheddar extra-ascuțită mărunțită. Împărțiți amestecul de brânză cremă între 15 coji de patiserie mini-phyllo congelate; acoperiți fiecare cu 1/2 linguriță. chutney de mango.
Așezați pe o foaie de copt și coaceți 6 minute.
Mini-tarte Monte Cristo: Preîncălziți cuptorul la 37
Împărțiți 2 oz. șuncă rasă printre 15 cochilii de patiserie mini-phyllo congelate.
Se presară cu 1/2 cană (2 oz.) brânză elvețiană mărunțită și acoperiți fiecare cu 1/4 linguriță. gem de căpșuni.
Așezați pe o foaie de copt și coaceți 6 minute.