Brie umplut cu fructe și migdale
Fruit 'n' Almond-Stuffed Brie este o garnitură care servește 8. Pentru 1,81 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine , 28 g de grăsimi și un total de 492 de calorii . Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Dacă aveți la îndemână apă, biscuiți, aluat foietaj și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. În ansamblu, această rețetă câștigă un scor nu atât de excelent cu lingura de 39% . Rețete similare includ mușchiul de porc umplut cu merisoare și brie , Fruit Falooda - Cum să faci soiuri mixte de fructe - Falooda și Tort cu fructe cu cremă de migdale și nucă de cocos .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică cu părțile înalte, combinați migdalele, caisele și coniacul. Gatiti si amestecati la foc mediu-mic pana cand lichidul aproape se evapora.
Se ia de pe foc; puse deoparte.
Pe o suprafață ușor înfăinată, rulați aluatul foietaj într-un format de 11 inchi. x 9-in. dreptunghi.
Tăiați brânza în jumătate pe orizontală; puneți jumătatea inferioară în centrul aluatului.
Se unge cu jumătate din amestecul de migdale. Acoperiți cu amestecul rămas de brânză și migdale.
Îndoiți aluatul în jurul brânzei; tăiați aluatul în exces. Ciupiți marginile pentru a sigila.
Puneți cu cusătura în jos pe tava de copt neunsă.
Coaceți la 375° timp de 30-35 de minute sau până când sunt umflate și aurii.
Într-o cratiță mică, amestecați zahărul, amidonul de porumb și apa până se omogenizează; adauga zmeura. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Gatiti si amestecati 1 minut sau pana se ingroasa usor. Se strecoară și se aruncă semințele.
Transferați sosul într-un ulcior sau un castron mic; serviți cu Brie umplut și biscuiți.