Brie Burgers

Brie Burgers
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Brie Burgers. Această rețetă face 2 porții cu 686 calorii, 40g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.26 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cățel de usturoi, sare, toppinguri: frunze de salată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 56%. Încercați Brie & Jam Burgers pe rulouri de covrig, burgeri de pui cu mere și brie, și Burgeri umpluți cu Scallion și Brie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați carnea de vită și următoarele 4 ingrediente într-un bol mediu; formați în 4 chiftele subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Tăiați Brie în bucăți mici și așezați jumătate din bucăți în centrul fiecăreia dintre cele 2 torturi; deasupra cu tortele rămase, apăsând pentru a sigila marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați burgeri și gătiți, 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Serviți pe chifle cu toppinguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista