Bratwursts De Bere
Bratwursts bere ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 197g de grăsime, și un total de 2928 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați segmente de pâine italiană, bere lager, bratwurst și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Bratwursts cu bere cu ceapă, Bacon Înfășurat Bratwursts, și Dulce Bratwursts Piper Negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 6 căni de apă, berea, ceapa, usturoiul, ghimbirul, semințele de caras, frunzele de dafin și cuișoarele într-o oală mare la foc mediu-mare; aduceți la foc mic și gătiți 10 minute.
Adăugați bratwursts, reveniți la foc mic și gătiți până aproape gata (carnea ar trebui să fie încă ușor roz în centru), aproximativ 15 minute.
Scoateți de pe foc și lăsați bratwurstii să se răcească complet în lichidul de gătit, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți un grătar la înălțime medie.
Transferați 2 căni de lichid de gătit într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați untul și aduceți la fierbere; gatiti pana se topeste untul, aproximativ 1 minut.
Gratar bratwursts, ocazional de cotitură și ungand cu amestecul de unt, până când marcate și fierte prin, 10-12 minute.
Serviți pe rulouri cu muștar și alte toppinguri.
Gatiti 2 cepe rosii tocate intr-o tigaie cu 2 linguri ulei de masline la foc mediu-mare, amestecand, pana devin aurii, aproximativ 8 minute.
Adăugați 1/2 linguriță de semințe de caras; gatiti, amestecand, 30 de secunde.
Adăugați 1/4 cană oțet de vin roșu, 1 lingură zahăr brun și 1/2 linguriță sare kosher; gatiti, amestecand pana cand ceapa este glazurata, 1 minut.
Lasă să se răcească complet.
Puls 1 fiecare ardei gras galben tocat și ardei gras portocaliu, 4 fiecare ridichi și scallions tocate, 1 tulpină de țelină tocată și 1 cățel de usturoi într-un robot de bucătărie până la tocat fin.
Bateti 2 linguri fiecare otet de cidru si patrunjel tocat, 1 lingura ulei de masline, 2 lingurite zahar brun, 1/2 lingurita fiecare sare de telina si sare kosher si piper dupa gust intr-un castron mare.
Adăugați amestecul de legume; aruncați pentru a acoperi.
Combinați 1/4 lire fiecare cheddar ascuțit mărunțit și gouda afumată, 1 cățel de usturoi tocat, 1/2 cană bere lager, 2 lingurițe sos fierbinte, 1/2 linguriță sare kosher și piper după gust într-un robot de bucătărie; puls până la neted.
Aceste topping-uri au un gust excelent și la burgeri sau hot dog.
Fotografie realizată de Con Poulos