Bratwurst învelit cu tortilla cu sos de muștar
Bratwurst învelit cu tortilla cu sos de muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,1 USD pe porție. O porție conține 287 calorii, 12g de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână nucșoară măcinată, tortilla de făină, bratwursts și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Bratwurst la grătar cu sos de muștar de hrean, Cuburi de vită învelite cu Prosciutto cu sos de muștar, și Degete de pui învelite cu șuncă cu sos de scufundare cu caise-muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați laptele, ceapa, frunza de dafin, cuișoarele și nucșoara într-o cratiță cu ecartament greu, necorozivă, la foc mediu. Într-o tigaie separată creați un roux gătind untul și făina timp de câteva minute, amestecând continuu, fără a se rumeni, până când emite o aromă de nucă.
Se ia de pe foc. Când laptele este destul de fierbinte, turnați o cantitate mică din acesta în rouxul răcit, amestecând până când laptele este bine amestecat. Întoarceți acest lucru la laptele rămas și fierbeți timp de 15 minute, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc și se condimentează, după gust, cu sare și piper alb.
Se amestecă muștarul și se acoperă cu o bucată de folie de plastic pentru a preveni formarea unei piele.
Încălziți grătarul la foc mediu. Pregătiți tortilele așezând 1 sau 2 felii de brânză deasupra fiecăreia și lăsați-le deoparte scurt. Gătiți încet bratwurst-ul la foc mediu, întorcându-l după cum este necesar pentru a preveni arderea lor. (Au tendința de a se împărți atunci când căldura este prea mare.) Când sunt rumenite și fierte, ceea ce durează 10 până la 15 minute, transferați-le în tortilele căptușite cu brânză și înfășurați bratwursturile, astfel încât brânza să se topească și să țină totul împreună.
Așezați bratwursturile rulate într-o tigaie la foc mediu, permițând tortilelor să se prăjească ușor.
Se servește cu sos de muștar.