Branzino întreg prăjit în sare
Branzino întreg prăjit în sare este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 384 calorii, 45g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $5.15 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, crenguțe de pătrunjel, lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Branzino Prăjit Cu O Crustă De Sare, Branzino întreg prăjit în sare de mare cu ierburi aromate, și Branzino Cu Crustă De Sare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Se amestecă sarea și 5 albușuri de ou într-un castron mare, adăugând mai multe albușuri de ou, după cum este necesar, pentru a forma pastă granulată. Apăsați un strat de 1/4 inch de amestec de sare (suficient de mare pentru a ține ambii pești) pe o foaie mare de copt cu margini. Umpleți cavitatea fiecărui pește întreg cu jumătate de crenguțe de ierburi și felii de lămâie.
Așezați peștele deasupra amestecului de sare pe foaia de copt. Împachetați amestecul de sare rămas peste pește pentru a închide complet. Prăjiți până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a peștilor înregistrează 135 de metri pătrați, aproximativ 20 de minute.
Lăsați să stea 10 minute.
Folosind un cuțit ascuțit mic, îndepărtați coaja și miezul alb din lămâie. Lucrând peste castron, tăiați între membrane pentru a elibera segmente.
Tăiați fiecare segment în 3 bucăți.
Adăugați bucăți de lămâie și următoarele 6 ingrediente în castron.
Folosind spatele lingurii mari, crăpați ușor crusta de sare deschisă pe pește. Ridicați și aruncați stratul de sare. Trageți pielea din partea de sus a 1 pește. Ridicați cu grijă fileul superior din oase și transferați-l pe farfurie. Ridicați și aruncați oasele. Ridicați ușor al doilea file de pe piele și transferați pe a doua farfurie. Repetați cu al doilea pește pentru un total de 4 farfurii.
Spoon salsa verde peste pește, lăsând sucuri în castron.
Adăugați rucola în castron; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți între plăci.
Francezii îl numesc loup de mer, iar italienii îl numesc branzino, dar este același pește — basul Mării Mediterane.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.