Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați branzino cu salată de ierburi. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 470 calorii, 42G de proteine, și 30g de grăsime per portie. Pentru $ 5.65 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți fulgi de piper, pătrunjel, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până menta ai putea urma acest curs principal cu Menta Negrese ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Branzino prăjit cu roșii și capere, Vinete prăjite în tigaie cu sos de zară, și Bas cu dungi coapte cu sare cu sos de lămâie din ierburi Chile (branzino Sotto Sale con Salmoriglio) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Coaceți hamsiile, caperele, usturoiul și fulgii de ardei roșu împreună pe o tăietură, apoi presărați cu 1 linguriță de sare și amestecați într-o pastă folosind partea plată a cuțitului unui bucătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Usturoi Goya®
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Chefs Cuțit
2
Transferați într-un robot de bucătărie împreună cu pătrunjelul, menta și maghiranul. Cu motorul pornit, stropiți în uleiul de măsline și procesați până se omogenizează; transferați într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Maghiran
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Prăjiți semințele de fenicul într-o tigaie la foc mediu, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Transferați pe o tăietură și zdrobiți cu fundul unei tigaie mici.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Roșii Feliate, Opțional
5
Combinați cu 1/4 cană din amestecul de plante medicinale și herbes de Provence într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Puneți fileurile de pește într-un vas superficial și ungeți cu amestecul de semințe de fenicul-plante medicinale. Acoperiți și refrigerați 2 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Pesmet, Câteva Pumni
7
Între timp, adăugați sucul de lămâie, ardeiul gras și castraveții în amestecul de plante rămas. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Culese Crengute De Marar
8
Încălziți 2 skillete mari antiaderente la foc mediu-mare.
9
Periați excesul de marinadă de pe pește. Lucrând în loturi, adăugați peștele la skillets, cu pielea în sus și gătiți până se rumenesc pe fund, aproximativ 4 minute. Întoarceți fileurile, apăsând cu o spatulă pentru a arde pielea și gătiți încă 2 minute.
Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.