Brandy și piept de pui portocaliu acoperit cu creveți umpluți

Brandy și piept de pui portocaliu acoperit cu creveți umpluți
Această rețetă face 4 porții cu 262 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți piept de pui, unt, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piept De Pui Umplut Cu Creveți, Piept de pui umplut cu sos de rozmarin-portocaliu, și Piept De Pui Cu Lămâie Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
La o tigaie mică la foc moderat se adaugă ulei de măsline extravirgin, 1 rotire a tigaiei și 2 linguri de unt. Când untul se topește, adăugați țelină, ceapă și ardei gras roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Sote legume 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
4
Adăugați crabul în legume și condimentați cu cimbru sau condimente de pasăre, boia de ardei, sare și piper. Îndoiți câteva mâini de pâine prăjită tăiată cubulețe în umplutură pentru a le combina. Umplutura va dura 1 1/2 până la 2 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
CrabiCrabi
5
Adăugați patrunjelul la umplutură și scoateți-l din căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6
Ungeți un vas de copt cu unt topit. Creveți fluture prin tăierea de-a lungul liniei deveining, în și aproape prin creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Așezați creveții fluturați în mână, partea fluturată în jos. Îndepărtați creveții cu unt topit și puneți o lingură rotunjită de umplutură de crab pe creveți. Așezați creveții în poziție verticală pe vasul de copt cu umplutura expusă și coada în poziție verticală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Așezați vasul de copt în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când creveții sunt roz și fermi și umplutura este rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Condimentează pieptul de pui cu condimente de pasăre sau cimbru măcinat, sare și piper. Într-o a doua tigaie la foc mediu, adăugați uleiul și gătiți sânii 5 minute pe fiecare parte, apoi îndepărtați-o pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cimbru MăcinatCimbru Măcinat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați brandy în tigaie și gătiți alcoolul 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Adăugați unt și coajă de portocală în coniac. Puneți unt de portocale cu coniac peste pui și acoperiți fiecare sân cu 2 creveți umpluți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
13
Încingeți platoul sau farfuriile individuale cu crenguțe de pătrunjel și portocale feliate
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista