Braesola și salată de ciuperci și conopidă ușor murată cu Parmigiano crocant

Braesola și salată de ciuperci și conopidă ușor murată cu Parmigiano crocant
Braesolan și salată de ciuperci și conopidă ușor murată cu Parmigiano crocant ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 126 calorii. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți piper, ciuperci cremini, braesola și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce e bine. Încercați Braesolan și salată de ciuperci și conopidă ușor murată cu Parmigiano crocant, Creveți pe mousse de avocado și castraveți ușor murați cu salată de mere, și Salată de țelină și ciuperci cu Parmigiano ras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ciupercile, ceapa, conopida, frunzele de cimbru, ardeiul roșu zdrobit, oțetul și sarea într-un castron. Aruncați bine pentru a combina, acoperi și lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 1 oră, amestecând o dată sau de două ori. Acest lucru va găti legumele și le va mura ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
CimbruCimbru
ConopidăConopidă
CiuperciCiuperci
OțetOțet
MuraturiMuraturi
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Pe o tavă de foi căptușită cu un covor de silicon sau hârtie pergament, Faceți 4 cercuri plate de Parmigiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
4
Coaceți discurile Parmigiano până când brânza arată aurie și dantelată, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți rondele de brânză din cuptor și lăsați să se răcească timp de 1 până la 2 minute, apoi slăbiți-le din tavă. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Împărțiți braesola între 4 farfurii de servire. Aruncați amestecul de ciuperci cu rucola și un strop de ulei de finisare big fat. Gustați pentru a vă asigura că amestecul este delicios. Aranjați o grămadă de amestec de legume deasupra braesola pe fiecare farfurie. Zdrobiți un disc Parmigiano pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Legume MixteLegume Mixte
CiuperciCiuperci
RucolaRucola
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista