Braesola și salată de ciuperci și conopidă ușor murate cu Parmigiano crocant

Braesola și salată de ciuperci și conopidă ușor murate cu Parmigiano crocant
Braesolan și salată de ciuperci și conopidă ușor murate cu Parmigiano crocant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.22 pe portie. O porție conține 126 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. Dacă aveți la îndemână rucola, ceapă, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Creveți pe mousse de avocado și castraveți ușor murați cu salată de mere, Salată de țelină și ciuperci cu Parmigiano ras, și Salată de ciuperci cu ulei de trufe și Parmigiano-Reggiano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ciupercile, ceapa, conopida, frunzele de cimbru, ardeiul roșu zdrobit, oțetul și sarea într-un bol. Aruncați bine pentru a combina, acoperi și lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 1 oră, amestecând o dată sau de două ori. Acest lucru va fel de găti legume și ușor murarea-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Pe o tavă de foi căptușită cu un covor de silicon sau hârtie pergament, Faceți 4 cercuri plate de Parmigiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4
Coaceți discurile Parmigiano până când brânza arată aurie și dantelată, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Scoateți rundele de brânză din cuptor și lăsați să se răcească timp de 1 până la 2 minute, apoi slăbiți-le din tavă. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Împărțiți braesola între 4 farfurii de servire. Aruncați amestecul de ciuperci cu rucola și o picătură de ulei de finisare big fat. Gustați pentru a vă asigura că amestecul este delicios. Aranjați o grămadă de amestec de legume deasupra braesolei pe fiecare farfurie. Zdrobiți un disc Parmigiano pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Legume MixteLegume Mixte
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista