Braesola și salată de ciuperci și conopidă ușor murate cu Parmigiano crocant
Braesolan și salată de ciuperci și conopidă ușor murate cu Parmigiano crocant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.22 pe portie. O porție conține 126 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. Dacă aveți la îndemână rucola, ceapă, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Creveți pe mousse de avocado și castraveți ușor murați cu salată de mere, Salată de țelină și ciuperci cu Parmigiano ras, și Salată de ciuperci cu ulei de trufe și Parmigiano-Reggiano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ciupercile, ceapa, conopida, frunzele de cimbru, ardeiul roșu zdrobit, oțetul și sarea într-un bol. Aruncați bine pentru a combina, acoperi și lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 1 oră, amestecând o dată sau de două ori. Acest lucru va fel de găti legume și ușor murarea-le.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Pe o tavă de foi căptușită cu un covor de silicon sau hârtie pergament, Faceți 4 cercuri plate de Parmigiano.
Coaceți discurile Parmigiano până când brânza arată aurie și dantelată, 6 până la 7 minute.
Scoateți rundele de brânză din cuptor și lăsați să se răcească timp de 1 până la 2 minute, apoi slăbiți-le din tavă. Rezervă.
Împărțiți braesola între 4 farfurii de servire. Aruncați amestecul de ciuperci cu rucola și o picătură de ulei de finisare big fat. Gustați pentru a vă asigura că amestecul este delicios. Aranjați o grămadă de amestec de legume deasupra braesolei pe fiecare farfurie. Zdrobiți un disc Parmigiano pe fiecare farfurie.