Braciole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,23 USD pe porție. O porție conține 1070 calorii, 55g de proteine, și 70g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 55 de fani. Dacă aveți provolone, ceapă, frunze de dafin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Încercați Braciole, Pammie ' s Braciole, și Braciole De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un bol mediu pentru a se amesteca. Se amestecă 2 linguri de ulei. Se condimentează amestecul cu sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Așezați friptura de flanc pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
4
Presărați amestecul de pesmet uniform peste friptură pentru a acoperi uniform blatul. Începând de la 1 capăt scurt, înfășurați friptura ca pentru o rolă de jeleu pentru a închide complet umplutura. Folosind sfoara măcelarului, legați ruloul de friptură pentru a vă asigura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
5
Presărați braciolul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați braciolul și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
9
Adăugați vinul în tigaie și aduceți la fierbere. Se amestecă sosul marinara. Acoperiți parțial cu folie și coaceți până când carnea este aproape fragedă, întorcând braciolul și ungând cu sosul la fiecare 30 de minute. După 1 oră, descoperiți și continuați să coaceți până când carnea este fragedă, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Timpul total de gătire ar trebui să fie de aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A Permite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
10
Scoateți braciolul din sos. Folosind un cuțit ascuțit mare, tăiați braciolul transversal și diagonal în felii groase de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Transferați feliile pe farfurii. Puneți sosul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
12
Într-o oală mare de caserolă, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se moale și translucid, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
14
Se adaugă țelina și morcovul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
15
Se sotează până când toate legumele sunt moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
16
Adăugați roșiile, busuiocul și frunzele de dafin și reduceți focul la minim. Acoperiți oala și fierbeți timp de 1 oră sau până când este groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
17
Îndepărtați frunzele de dafin și gustul pentru condimente. Dacă sosul are un gust prea acid, adăugați unt nesărat, 1 lingură la un moment dat, pentru a rotunji aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat
Grăsime De Porc înapoi
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
18
Turnați jumătate din sosul de roșii în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până la neted. Continuați cu sosul de roșii rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
19
Dacă nu folosiți tot sosul, lăsați-l să se răcească complet și apoi turnați 1 până la 2 porții de cană în pungi de congelator din plastic. Congelați până la 6 luni.