Boxty cu muschi de miel ars și Aioli de muștar din cereale integrale

Boxty cu coapsa de miel arsă și Aioli de muștar din cereale integrale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 35 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 199 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare kosher, sare kosher, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Boxty cu muschi de miel ars și Aioli de muștar din cereale integrale, Cotlet de miel ars în tigaie, și Scallops Diver ars cu slănină și mustar de cereale integrale.
Instrucțiuni
Pentru clătitele boxty: Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. radeți 5 dintre cartofi pe cele mai mari găuri ale unei răzătoare de cutie. Aruncați cu oțetul și stoarceți excesul de apă între prosoape de hârtie.
Tăiați restul de 3 cartofi în 6 bucăți fiecare.
Puneți-le într-o cratiță cu usturoiul și acoperiți-le cu apă cu aproximativ 1 inch, stropind generos cu sare. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se fierbe până când cartofii sunt fragede cu furculița, 10 până la 12 minute.
Scurgere. În timp ce este încă fierbinte, treceți cartofii printr-o moară de alimente sau zdrobiți cu un tocător de cartofi.
Combinați cartofii răzuți cu piureul de cartofi. Bateți ouăle și adăugați în cartofi.
Înveliți o tigaie mare sau din fontă cu ulei de măsline la foc mediu-mare. Faceți un tort de 1 1/2 inch și gătiți până se rumenesc și crocant, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Mănâncă prima clătită pentru a te asigura că amestecul de cartofi este condimentat perfect. Condimentează din nou, dacă este necesar.
Lucrând în loturi, faceți și gătiți toate clătitele, ștergând pe prosoape de hârtie și condimentând cu sare. Țineți clătitele pe o tavă de foi în cuptor pentru a se încălzi până la servire.
Presărați mielul cu sare și periați cu muștar din cereale integrale. Înveliți o tigaie mare de sote cu ulei la foc mediu-mare. Când uleiul începe să strălucească, adăugați mielul și căutați pe toate părțile, având grijă să nu ardeți bucățile maro de pe fundul cratiței. Gatiti pana cand un termometru citeste 135 grade F cand este introdus in partea cea mai groasa a coapselor.
Transferați într-o tavă mică și cort cu folie de aluminiu. Lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute.
Combinați muștarul, maioneza, arpagicul și pătrunjelul într-un bol de amestecare din sticlă medie.
Așezați o păpușă de aioli deasupra cutiei și acoperiți cu o felie de miel și o altă păpușă de aioli.