Bourbon Gingersnap Sunca Crusted

Bourbon Gingersnap Sunca Crusted
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bourbon Gingersnap Crusted Ham. Această rețetă servește 14. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 747 calorii, 57G de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fursecuri gingersnap, zahăr brun, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până bourbon ai putea urma acest curs principal cu Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt pecan glazura ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Somon Cu Crustă De Ghimbir, Șuncă cu crustă de ghimbir cu sos de caise-muștar, și Tort De Cartofi Dulci Cu Crustă De Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scorați șunca spiralând în jurul ei cu un cuțit de sus în jos rotind în timp ce mergeți și apoi repetați în cealaltă direcție formând diamante cu un model încrucișat la aproximativ 1 inch distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Așezați șunca într-un vas de copt, introduceți un termometru pentru carne, acoperiți în folie și coaceți într-un cuptor preîncălzit de 121° până când temperatura ajunge la130, aproximativ 2-4 ore în funcție de dimensiunea șuncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Îndepărtați diamantele cu clești, uscați-le cu prosoape de hârtie, periați siropul de arțar urmat de muștar, presărați zahăr brun, spritze pe bourbon și apăsați pe firimiturile de ghimbir.Introduceți termometrul pentru carne și coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până când șunca ajunge la140, aproximativ 30-60 de minute în funcție de dimensiune, înainte de a o lăsa să se odihnească 30 de minute și să o sculpteze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții14
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista