Bourbon Gingersnap Sunca Crusted

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bourbon Gingersnap Crusted Ham. Această rețetă servește 14. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 747 calorii, 57G de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fursecuri gingersnap, zahăr brun, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până bourbon ai putea urma acest curs principal cu Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt pecan glazura ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Somon Cu Crustă De Ghimbir, Șuncă cu crustă de ghimbir cu sos de caise-muștar, și Tort De Cartofi Dulci Cu Crustă De Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scorați șunca spiralând în jurul ei cu un cuțit de sus în jos rotind în timp ce mergeți și apoi repetați în cealaltă direcție formând diamante cu un model încrucișat la aproximativ 1 inch distanță.
Așezați șunca într-un vas de copt, introduceți un termometru pentru carne, acoperiți în folie și coaceți într-un cuptor preîncălzit de 121° până când temperatura ajunge la130, aproximativ 2-4 ore în funcție de dimensiunea șuncii.
Îndepărtați diamantele cu clești, uscați-le cu prosoape de hârtie, periați siropul de arțar urmat de muștar, presărați zahăr brun, spritze pe bourbon și apăsați pe firimiturile de ghimbir.Introduceți termometrul pentru carne și coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până când șunca ajunge la140, aproximativ 30-60 de minute în funcție de dimensiune, înainte de a o lăsa să se odihnească 30 de minute și să o sculpteze.