Nevoie de un fel principal fără lactate și pescatarian? Bouillabaisse ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $ 6.07 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 709 calorii, 49G de proteine, și 38g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Un amestec de roșii de prune, maioneză, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza firele de șofran ai putea urma acest curs principal cu Înghețată De Șofran ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Versiunea mea simplificată de pește Bouillabaisse - Ma bouillabaisse simplifi Olive, Bouillabaisse, și Bouillabaisse pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți rouille: curățați maioneza, ardeii roșii prăjiți, uleiul de măsline, sucul de lămâie, usturoiul și un vârf de sare într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Prăjiți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați într-un castron mic; la frigider până când este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pregătiți bouillabaisse: radeți carnea de roșii pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie până la piei; rezervați piei separat. Cojiți și devein creveții, rezervând cojile și cozile pentru bulion; curățați și debeard midii. Refrigerați fructele de mare până sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillabaisse
Cutie De Spaghete Uscate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie Răzătoare
1
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați cojile și cozile de creveți și gătiți, amestecând, până la roșu aprins, aproximativ 3 minute. Se amestecă pasta de roșii până se încorporează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Adăugați sucul de scoici, 4 căni de apă, piei de roșii rezervate, coaja de portocală și 1/4 cană de fenicul feliat. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu; se fierbe până când lichidul este redus la aproximativ 4 căni, 12 până la 15 minute. Se strecoară bulionul printr-o sită cu ochiuri fine așezată peste un bol, apăsând solidele pentru a extrage lichidul; rezervați bulionul.
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Cafea Fierbinte Tare Caldă
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Ștergeți oala și încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați feniculul rămas, șalotul, usturoiul și un vârf de sare; acoperiți parțial și gătiți, amestecând ocazional, până când feniculul începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Adăugați carnea de roșii rasă rezervată și gătiți, amestecând, până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute. Se amestecă șofranul, apoi se adaugă vinul și se fierbe până când lichidul se reduce cu aproximativ două treimi, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați bulionul rezervat și reveniți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
8
Adăugați midii în oală; acoperiți și gătiți 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Adăugați orice bucăți groase de pește și gătiți, acoperite, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
10
Adăugați peștele rămas și creveții și gătiți, acoperite, până când midiile se deschid și peștele și creveții sunt doar gătite, încă 3 până la 4 minute. (Aruncați orice midii care nu se deschid.) Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cutie De Spaghete Uscate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bomboane De Caracatiță Brite
11
Întindeți bagheta cu rouille și serviți cu bouillabaisse.