Bouillabaisse

Bouillabaisse
Bouillabaisse ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 233 calorii. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână midii din california, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 66%. Încercați My simplified Fish Bouillabaisse-ma bouillabaisse versiune simplifi 89E, Bouillabaisse, și Bouillabaisse pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare, largă, la foc mediu-mare. Saut praz și ceapă până translucid, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați usturoi, apoi felii de fenicul de sub pește pe platou. Saut 2 minute, apoi adăugați roșii, stoc, vin, frunze de dafin, cimbru, piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Scoateți peștele din platou; pus deoparte. Ridicați tulpinile și frunzele de fenicul și aruncați-le. Răzuiește marinada în bulion. Se aduce la fierbere, acoperit; apoi se fierbe, acoperit, până când feliile de fenicul se topesc moale, 30 de minute. Între timp, aduceți 1 qt. apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Aduceți bulionul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Așezați în halibut și adăugați suficientă apă clocotită pentru a acoperi doar peștele. Gatiti pana la opac, 5 pana la 7 minute; transferați într-un platou și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Adăugați fileuri de pește mai subțiri și creveți la fața locului și gătiți până la opac, 2 minute; transferați în platou așa cum ați făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Adăugați crab și midii și gătiți doar până când midiile se deschid, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
CrabiCrabi
8
Transferați ambele pe platou.
9
Adăugați calmarul și gătiți până când este opac, aproximativ 1 minut; se transferă în platou. Baie platou cu o oală de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
10
Îndepărtați frunza de dafin și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
11
Puneți aproximativ 1 cană de bulion fiecare în boluri mari de supă (păstrați bulionul fierbinte pentru a doua porție, acoperit). Aduceți boluri, platou, rouille și pâine prăjită la masă. Puneți puțin din fiecare fructe de mare în fiecare castron și acoperiți cu o păpușă de rouille.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
PolonicPolonic
12
Servește 8 la
1
Adăugați pește în bulionul rămas și păstrați-l, răcit, până la 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2
Ghid De Cumpărare
3
Atunci când alegeți fructele de mare, încercați să variați texturile și aromele. Unele ar trebui să fie ferme, altele moi; unele blânde, altele sărate. Găsiți-le la un magazin bun de fructe de mare sau la piața fermierilor dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
4
Picioare de crab de zăpadă din Alaska: textură foarte fermă, asemănătoare homarului; dulce și blând. De obicei, disponibil numai gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picioare De CrabPicioare De Crab
5
Midii din California: aromă sărată; textură moale, topită, cu un pic de mestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
6
Calamar din California (calamari): ferm, dar fraged; dulce, dar cărnos. Nu este nici pește, nici crustacee, într-adevăr, dar conferă o textură și o aromă deosebite supei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
7
Crab Dungeness: fulgi; dulce și umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dungeness CrabDungeness Crab
8
Cod Pacific (Cod adevărat, cod gri): delicat; aromă ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
9
Halibut Pacific: ferm, cu aromă ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
10
Talpă Petrale: textură delicată; aromă blândă, dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoleSole
11
Rockfish (biban negru, biban de mare, snapper negru): mediu-ferm; aromă de mare curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeabassSeabass
RockfishRockfish
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
12
Sablefish (cod negru): mătăsos, mediu-ferm; aromă bogată, cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SablefishSablefish
13
Homari spinoși: suculenți și fermi. Poate folosi, gătit, în loc de crab. Disponibil din toamnă până în primăvară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
CrabiCrabi
14
Creveți Spot: gust incredibil de dulce și crocant; păstrați capul și coada pentru cea mai mare aromă. Poate fi greu de găsit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate30
Revista