Bouillabaisse ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 233 calorii. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână midii din california, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 66%. Încercați My simplified Fish Bouillabaisse-ma bouillabaisse versiune simplifi 89E, Bouillabaisse, și Bouillabaisse pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare, largă, la foc mediu-mare. Saut praz și ceapă până translucid, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați usturoi, apoi felii de fenicul de sub pește pe platou. Saut 2 minute, apoi adăugați roșii, stoc, vin, frunze de dafin, cimbru, piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Scoateți peștele din platou; pus deoparte. Ridicați tulpinile și frunzele de fenicul și aruncați-le. Răzuiește marinada în bulion. Se aduce la fierbere, acoperit; apoi se fierbe, acoperit, până când feliile de fenicul se topesc moale, 30 de minute. Între timp, aduceți 1 qt. apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Aduceți bulionul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Așezați în halibut și adăugați suficientă apă clocotită pentru a acoperi doar peștele. Gatiti pana la opac, 5 pana la 7 minute; transferați într-un platou și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Bomboane De Caracatiță Brite
6
Adăugați fileuri de pește mai subțiri și creveți la fața locului și gătiți până la opac, 2 minute; transferați în platou așa cum ați făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Adăugați crab și midii și gătiți doar până când midiile se deschid, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Crabi
8
Transferați ambele pe platou.
9
Adăugați calmarul și gătiți până când este opac, aproximativ 1 minut; se transferă în platou. Baie platou cu o oală de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Calmar
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
10
Îndepărtați frunza de dafin și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
11
Puneți aproximativ 1 cană de bulion fiecare în boluri mari de supă (păstrați bulionul fierbinte pentru a doua porție, acoperit). Aduceți boluri, platou, rouille și pâine prăjită la masă. Puneți puțin din fiecare fructe de mare în fiecare castron și acoperiți cu o păpușă de rouille.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
12
Servește 8 la
1
Adăugați pește în bulionul rămas și păstrați-l, răcit, până la 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Caracatiță Brite
2
Ghid De Cumpărare
3
Atunci când alegeți fructele de mare, încercați să variați texturile și aromele. Unele ar trebui să fie ferme, altele moi; unele blânde, altele sărate. Găsiți-le la un magazin bun de fructe de mare sau la piața fermierilor dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
4
Picioare de crab de zăpadă din Alaska: textură foarte fermă, asemănătoare homarului; dulce și blând. De obicei, disponibil numai gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picioare De Crab
5
Midii din California: aromă sărată; textură moale, topită, cu un pic de mestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
6
Calamar din California (calamari): ferm, dar fraged; dulce, dar cărnos. Nu este nici pește, nici crustacee, într-adevăr, dar conferă o textură și o aromă deosebite supei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustacee
Calmar
Bomboane De Caracatiță Brite
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură