Boston Plăcintă Cu Cremă Cupcakes
Boston Cream Pie prajiturele ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Acest desert are 315 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 43 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 118 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, pudra de cacao, ouăle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Boston Plăcintă Cu Cremă Cupcakes, Boston Plăcintă Cu Cremă Cupcakes, și Boston Plăcintă Cu Cremă Cupcakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Linia 12 cupe de brioșă cu garnituri de hârtie sau folie.Amestecați făina, praful de copt, sarea și zahărul împreună într-un bol de amestecare.
Adăugați untul și zdrobiți-l până când acoperă amestecul uscat, apoi adăugați ulei vegetal.
Se amestecă ouăle bătute cu aproximativ 2 linguri de lapte și vanilie.
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de făină și amestecați pentru a încorpora.Acum amestecați treptat laptele rămas și bateți cu mixerul la viteză medie timp de aproximativ 1 1/2 minute.Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose (cupele ar trebui să fie puțin peste jumătate pline).
Coaceți la 325 timp de 20 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 5 minute.
Scoateți-l pe grătar și lăsați-l să se răcească.În timp ce cupcakes se răcesc, pregătiți amestecul de budincă conform instrucțiunilor pachetului.
Lasă-l să se răcească.Sculptați o fântână mică în fiecare cupcake și rezervați doar partea superioară a bucății mici pe care o scoateți. Puneți budinca în fântână, apoi acoperiți budinca cu partea superioară a tortului tăiat. Sau puteți sări peste asta cu totul și să dați glazură direct peste budincă.Răciți cupcakes - urile în timp ce faceți glazura. Topiți cele două bomboane de ciocolată împreună în cuptorul cu microunde folosind 50% putere și amestecând la fiecare 30 de secunde. Se lasă deoparte să se răcească ușor.Bateți untul înmuiat cu zahărul până devine cremos și neted. Bateți pudra de cacao și vanilia. Se amestecă ciocolata topită. Bateți la înălțime cu mixerul electric, adăugând lapte după cum este necesar.
Întindeți glazura peste cupcakes sau puneți glazura într-o pungă de decorare și pipetați-o cu vârful preferat (a mea este o stea închisă). Alternativ, îl puteți pune într-o pungă cu fermoar, puteți tăia colțul de jos și îl puteți lipi ca un punct mare.