Boston Plăcintă Cu Cremă

Boston Plăcintă Cu Cremă
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Boston Cream Pie ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 61 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de lapte, unt, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vafe Boston Cream Pie cu cremă de patiserie fără lactate și sos de ciocolată de casă, Boston Plăcintă Cu Cremă, și Boston Plăcintă Cu Cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F. Spray 2 (8-inch) Tigăi rotunde pentru tort cu spray de gătit (fără făină).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați făina de migdale, amestecul de făină, praful de copt și 1/2 linguriță sare; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți 1 1/2 căni de zahăr, apa, untul topit, ouăle și 2 lingurițe de vanilie cu mixer electric la viteză mică 1 minut. Adăugați treptat amestecul de făină, bătând la viteză medie 2 minute. Împărțiți aluatul uniform între tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De MigdaleFăină De Migdale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Coaceți 27 până la 30 de minute sau până când auriu și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește pe raftul de răcire 15 minute; scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
4
Între timp, într-o cratiță grea de 2 litri, amestecați laptele, 1/4 cană zahăr, gălbenușurile de ou, amidonul de porumb și 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant; se fierbe 1 minut până se îngroașă și se amestecă straturile din spate ale lingurii.
6
Se ia de pe foc; se amestecă 1 lingură de unt și 1 linguriță de vanilie până se omogenizează. Acoperiți suprafața cremă cu folie de plastic. Se dă la frigider până se fixează, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
VanilieVanilie
UntUnt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Într-un castron mic cu microunde, ingredientele glazurate cu microunde neacoperite la 1 minut; se amestecă până când ciocolata se topește și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
8
Pentru a asambla, inversați un strat de tort pe platoul de servire. Se amestecă cremă rece; răspândit pe partea de sus a tort doar la margine. Se acoperă cu al doilea strat de tort. Turnați încet glazura peste tort, întinzându-se pentru a acoperi și lăsând-o să picure în jos. Feliați ușor tortul cu un cuțit zimțat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista