Boston Plăcintă Cu Cremă
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Boston Cream Pie ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 61 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de lapte, unt, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vafe Boston Cream Pie cu cremă de patiserie fără lactate și sos de ciocolată de casă, Boston Plăcintă Cu Cremă, și Boston Plăcintă Cu Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Spray 2 (8-inch) Tigăi rotunde pentru tort cu spray de gătit (fără făină).
Într-un castron mediu, amestecați făina de migdale, amestecul de făină, praful de copt și 1/2 linguriță sare; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți 1 1/2 căni de zahăr, apa, untul topit, ouăle și 2 lingurițe de vanilie cu mixer electric la viteză mică 1 minut. Adăugați treptat amestecul de făină, bătând la viteză medie 2 minute. Împărțiți aluatul uniform între tigăi.
Coaceți 27 până la 30 de minute sau până când auriu și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește pe raftul de răcire 15 minute; scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet.
Între timp, într-o cratiță grea de 2 litri, amestecați laptele, 1/4 cană zahăr, gălbenușurile de ou, amidonul de porumb și 1/4 linguriță sare.
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant; se fierbe 1 minut până se îngroașă și se amestecă straturile din spate ale lingurii.
Se ia de pe foc; se amestecă 1 lingură de unt și 1 linguriță de vanilie până se omogenizează. Acoperiți suprafața cremă cu folie de plastic. Se dă la frigider până se fixează, aproximativ 2 ore.
Într-un castron mic cu microunde, ingredientele glazurate cu microunde neacoperite la 1 minut; se amestecă până când ciocolata se topește și amestecul este neted.
Pentru a asambla, inversați un strat de tort pe platoul de servire. Se amestecă cremă rece; răspândit pe partea de sus a tort doar la margine. Se acoperă cu al doilea strat de tort. Turnați încet glazura peste tort, întinzându-se pentru a acoperi și lăsând-o să picure în jos. Feliați ușor tortul cu un cuțit zimțat.