Borș Verde De Primăvară

Borș Verde De Primăvară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați borșul de verdeață de primăvară. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 99 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, sare, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Quiche Verde De Primăvară + Un Cadou Distractiv De Primăvară, Pesto Verde De Primăvară, și Quiche Verde De Primăvară.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare la aproximativ 3/4-plină cu apă; aduceți la fierbere; adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie furculița, 8 până la 10 minute; adăugați ceapa verde și gătiți încă 1 până la 2 minute. Se amestecă spanacul și măcrișul; gătiți încă 2 până la 3 minute; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
SorrelSorrel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă ouăle bătute în amestec într-un flux lent și constant, amestecând până când supa se îngroașă. Condimentează cu sare, zahăr și oțet pentru a obține un gust ușor dulce și acidulat. Lăsați supa să se răcească înainte de a trece la frigider pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
3
Garnisiți cu orice combinație de castraveți, ou, smântână și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista