Borș Verde De Primăvară

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați borșul de verdeață de primăvară. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 99 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, sare, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Quiche Verde De Primăvară + Un Cadou Distractiv De Primăvară, Pesto Verde De Primăvară, și Quiche Verde De Primăvară.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare la aproximativ 3/4-plină cu apă; aduceți la fierbere; adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie furculița, 8 până la 10 minute; adăugați ceapa verde și gătiți încă 1 până la 2 minute. Se amestecă spanacul și măcrișul; gătiți încă 2 până la 3 minute; se ia de pe foc.
Se toarnă ouăle bătute în amestec într-un flux lent și constant, amestecând până când supa se îngroașă. Condimentează cu sare, zahăr și oțet pentru a obține un gust ușor dulce și acidulat. Lăsați supa să se răcească înainte de a trece la frigider pentru a se răci complet.
Garnisiți cu orice combinație de castraveți, ou, smântână și mărar.