Borș De Șuncă Copios

Borșul consistent de șuncă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 114 calorii. Această rețetă servește 14. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fasole, smântână, supă de roșii condensată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 54%. Încercați Borș consistent cu smântână de hrean-mărar, Natasha ' s Cafe Borscht-faceți această supă consistentă oricând, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați osul de șuncă și apa într-un cuptor olandez sau fierbător de supă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 ore.
Îndepărtați osul de șuncă; se lasă să se răcească.
Scoateți carnea din os și tăiați-o în bucăți de mărimea mușcăturii; aruncați osul. Întoarceți carnea la ceainic.
Adăugați șuncă, sfeclă, carne de porc și fasole, supă, mazăre, morcovi, fasole, ceapă și mărar. Acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Garnisiți cu smântână, dacă doriți.