Borș De Șuncă Copios

Borș De Șuncă Copios
Borșul consistent de șuncă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 114 calorii. Această rețetă servește 14. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fasole, smântână, supă de roșii condensată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 54%. Încercați Borș consistent cu smântână de hrean-mărar, Natasha ' s Cafe Borscht-faceți această supă consistentă oricând, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați osul de șuncă și apa într-un cuptor olandez sau fierbător de supă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncăOS De șuncă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Îndepărtați osul de șuncă; se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncăOS De șuncă
3
Scoateți carnea din os și tăiați-o în bucăți de mărimea mușcăturii; aruncați osul. Întoarceți carnea la ceainic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați șuncă, sfeclă, carne de porc și fasole, supă, mazăre, morcovi, fasole, ceapă și mărar. Acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conserve (28 Uncii) Carne De Porc și Fasole1 Conserve (28 Uncii) Carne De Porc și Fasole
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Garnisiți cu smântână, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții14
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista