Borșul cu carne este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 447 calorii, 22g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Un amestec de morcov, carne de vită, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul alb, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Borș cu carne, Varză De Toamnă Și Borș De Carne Afumată, și Borș pentru rețete similare.